Möhippa / Svensexa

Möhippa eller Svensexa?

Göteborgs Vattenskidklubb arrangerar flertalet svensexor och möhippor under varje säsong. Vi finns i Landvetter ca 15 minuter från Göteborg.
Vanligast är att ni hyr anläggningen i en timma och väljer vilka utmaningar er kompis skall ställas inför:

  • Vattenskidåkning på två skidor?
  • Slalombanan på en skida?
  • Wakeboard?
  • Eller varför inte barfotaåkning?

Pris för en timmas åkning: 2000:-

Under denna timman disponerar ni åktiden precis som ni vill, är det fler som vill åka går det givetvis bra. Vi brukar räkna med att man hinner köra ca 4 personer per timma. Är ni fler än fyra som vill åka går det utmärkt att boka mer åktid till arrangemanget.
All utrustning som behövs i form av våtdräkt, flytväst och valfritt åkdon finns att låna på klubben. Det enda som behöver tas med är badkläder.

Vi har en stor murad grill på anläggningen som ni givetvis får använda. Kol till denna ingår i arrangemanget, bara att ta med sig något att lägga på gallret.

Ring till Per: 0703-491887, Johan: 0735-415830 eller maila: bokning@goteborgsvsk.se för att boka svensexa eller möhippa på Göteborgs Vattenskidklubb.

Värmande avslutning i vedeldad bastu?

Det finns även möjlighet att hyra vår vedeldade bastu för en värmande avslutning efter åkningen eller om man bara vill hyra bastu går detta givetvis också bra. Vi byggde ny bastu under säsongen 2014 med altan och perfekt vy ut över sjön.
Vi ser till att bastun håller en bra temperatur när det är dags för bastubad. Bastun rymmer enkelt 12 personer och ligger 10 steg från sjön.

Priser: Ihop med vattenskidarrangemang enligt överenskommelse.
Bara bastu, ca 4 timmar: 2500:-

Hyr vår bastu antingen ihop med ett vattenskidarrangemang eller separat. Kol till vår grill ingår också vid bokning av bastu.

 

 

© 2024 Göteborgs Vattenskidklubb | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.